НОВИНИ

Актуално


 

 

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ,

От 01.02.2023 г. "Оперативното сведение" на "Пристанище Варна" ЕАД е достъпно за всеки, който иска да се запознае с него. За целта са обособени няколко начина за достъп до него на официалната страница на дружеството:

1. В горния десен ъгъл на Началния екран на страницата - 

2. В секция, визуализирана на Начален екран на страницата

3. В раздел "За клиенти"- Подраздел "Оперативно сведение"  - 

Ако ви е необходима допълнителна информация, винаги можете да се обърнете към отдел „Mаркетинг” на тел.: 052/ 692521 и имейл адрес: marketing@port-varna.bg.

 

 
 

 

„Пристанище Варна“ ЕАД обявява покана за участие в Търговска поръчка № Т-16-22 - Доставка и сервизно обслужване на 2 броя специализирани контейнерообработващи машини Пристанище Варна – Запад.

 

При интерес от Ваша страна и нужда от повече информация, моля посетете следния линк:

https://port-varna.bg/bg/Profile/Commercial?d=858

 
 

 

Мили колеги,

Нека Светецът Николай Мирликийски Чудотворец - покровител на море-

тата, езерата и реките, на моряците и рибарите, на семейството и рода да бди над всички Вас - служители на „Пристанище Варна“ ЕАД, пенсионирани работници, Вашите семейства, близки и любими хора и да помага в житейските Ви платна да има попътен вятър, здраве, щастие, сбъднати мечти и благополучи

Нека мрежите на съдбата Ви да бъдат изплетени от късмет и

изпълнени с любов, радост и успехи.
Честит празник и на всички, свързали живота си с морския безкрай! Моряците са неукротимите сили зад непрекъснатата верига на доставки в световен мащаб и светът е невъзможно да изкаже съизмерима благодарност за техния огромен принос. Те са ключът, който отключва необходимото на всяко едно домакинство ковчеже, в което се крият жизненоважни стоки за бита му. На тях сърдечно пожелаваме винаги да достигат желаните брегове и Св. Николай да им носи спокоен хоризонт и смелост, защото както Христофор Колумб е казал „Никога не можеш да прекосиш океана, ако нямаш смелостта да изгубиш брега от поглед“.

Честит Никулден!

От ръководството на
„Пристанище Варна“ ЕАД

 

 
 

 

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ,

Съветът на Директорите на „Пристанище Варна“ ЕАД одобри новите Условия и цени на услугите, предоставяни от “Пристанище Варна” ЕАД, които влизат в сила от 01.01.2023 г.

Пълната версия ще е видима на https://port-varna.bg, в раздел „За клиенти“, от 10.12.2022 г. Предварителна информация можете да получите от отдел „Mаркетинг” на тел.: 052/ 692521 и имейл адрес: marketing@port-varna.bg.

 

 
<<   <   2 3 4  >   >>