НОВИНИ

Актуално


 

 

Уважаеми колеги,
 

Имам честта и удоволствието да ви поздравя от името на цялото ръководство, по повод 117-тата годишнина на „Пристанище Варна“ ЕАД.

На днешната дата е открита физическата компонента на порта, но истинският подем се изгражда ежедневно и до днес, благодарение на не кой да е, а на вас, човешкият фактор, който вдъхва живот на всяка една машина, част от работния процес. Поздравявам всички настоящи и бивши пристанищни работници, които чрез положения труд и всеотдайност в работата са допринесли за развитието на порта, който се е превърнал в неделима част от град Варна.
И в сложните времена за световната и регионална икономика, „Пристанище Варна“ ЕАД намира своята пътека към дългосрочното развитие и като на всеки рожденик му пожелаваме да не губи никога посоката по своя път, за което ние, ще го навигираме по най-прецизния начин.
Скъпи колеги,
На Вас и на всички Ваши близки хора, пожелавам несломимо здраве в личен план, както и вдъхновение, упоритост и целеустременост в работен аспект, а на нас като ръководство – „компасът“ ни винаги да сочи към най-правилните решения за вас и Пристанище Варна.
 
Честит празник! ⚓
 
Ивайло Гавраилов
Изпълнителен директор
„Пристанище Варна“ ЕАД
 
 
 
 

 

От 8-ми до 12-ти септември се проведе IV Национална спартакиада на ФТР Подкрепа, в която взеха участие 15 служители на “Пристанище Варна” ЕАД.

 

Общо 8 награди бяха спечелени в различни дисциплини, като ярък принос беше участието на Янчо Крумов, стифадор на пристанищен терминал Варна-изток, който получи златни медали в дисциплините 100м, 1000м от турнира по бягане и златен медал в турнира по плуване. Освен това грабна и наградата за гол майстор.

 

Лора Собаджиева също позлати участието си със спечелен златен медал на 100м бягане и сребърен на 1000 м.

Синдикалната секция спечели награда за Феърплей.

 

Нека ги поздравим за достойното представяне!

 
 

 

Янчо, Павлин, Росен и Светлана от Пристанище Варна ЕАД ни представиха достойно в благотворителния тиймбилдинг IHB Business Run Varna на 13 юни.

Всеки един от тях избяга по 4 км в щафетно бягане и завършиха 19 минути след първенците, с класиране в златната среда.

Нека ги поздравим! 👏

През 2021 Business Run Varna подкрепя Карин дом.

 
<<   <   18 19 20  >   >