НОВИНИ

Архив


 

Заповядайте на откриването на изложбата на 04 август 2014 г., 19 ч. в партерното фоайе на основна сцена на Държавната опера 

Нека съхраним емоциите от най-мащабните и престижни морски събития, на които „Пристанище Варна“ ЕАД бе домакин - Historical Seas Tall Ships Regatta, 2010 и SCF Black Sea Tall Ships Regatta, 2014!

Автори с фотографии във финалната селекция на изложбата и каталога: Албена Маркова, Александър Лазаров, Веселин Василев, Виктор Василев, Габриела Сгънатова, Георги Димитров, Даниела Куртева, Деница Ненова, Димитър Новков, Емилиян Първанов, Иван Тарлев, Ивелин Коцев, Ивелин Русев, Климент Велинов, Кремена Димитрова, Лазар Лазаров, Любомир Бенковски, Мария Томова, Мартин Костадинов, Михаил Дечев, Павел Господинов, Пламен Стефанов, Реджеб Шабанов, Светла Георгиева, Симеон Колев, Стефка Пантова, Златина Максимова.

Изложбата може да бъде посетена през цялата седмица на морето от 4 до 15 август 2014 г.  

Разгледайте каталога на адрес: www.port-varna.bg/TallShipsRegatta

 
 

изложба „Tall Ships Regatta“ организирана от „Пристанище Варна“ ЕАД 

 

 
 
 

„Tall Ships Regatta“  

Фотоконкурс „Tall Ships Regatta”, обявен от „Пристанище Варна” ЕАД по повод 108-та годишнина и Европейския морски ден през 2014 г., събра много любители и професионалисти от Варна и страната да споделят своята визия за красивото преживяване.

Едномесечният конкурс се проведе с подкрепата на „Фотоплейс“ ЕООД от 18 май до 18 юни 2014 г., а фотографиите на участниците се оцениха от жури в състав: Ружа Дамянова („Пристанище Варна“ ЕАД), Пламен Михайлов (Photoplace/Фотоплейс), Юлиян Недев (Студио „Протей“), Ивайло Сакелариев и Надежда Шипкова (AFIAP). За участие в изложба и каталог „Tall Ships Regatta” са селектирани 36 фотографии от 27 автора.

Имената на победителите във фотоконкурса на морска тематика „Tall Ships Regatta“ ще станат известни в първия ден от Седмицата на морето – 4 август в 19 часа при откриване на изложбата със селектираните от журито творби, експонирани в партерното фоайе на Основна сцена на ТМПЦ - Държавна опера, Варна. Изложбата може да бъде посетена от 4 до 15 август.

Всички участници в изложбата ще получат диплом и каталог по време на откриването.

Наградите на „Пристанище Варна“ ЕАД са под формата на ваучери за закупуване на фототехника на стойност: първo място  - ваучер за 1500 лв., второ  място  - ваучер за  800 лв., трето  място  - ваучер за  500 лв., награда на публиката - ваучер за 200 лв.

Награда на публиката ще получи фотографията с най-много гласове от конкурса проведен в периода 18 май - 18 юни 2014 г., гласуването за която не е било в разрез с т. 3 от правилата. (До участие в конкурса не се допускат снимки, които се разпространяват за гласуване чрез други платформи – социални мрежови игри, приложения, групи за обмен на гласове и др.подобни.)

С организирането на конкурс и изложба „Tall Ships Regatta”, Пристанище Варна продължава традицията да подкрепя развитието и популяризирането на фотографското изкуство. 

 
 

18 май - 18 юни 2014 г. 

Благодарим на всички участници в конкурса!

Награждаването обявено за днес, по единодушно решение на журито и организаторите от Пристанище Варна, се отлага в съпричастност с обявените траурни дни в памет на жертвите от наводненията.

Отличените фотографии ще бъдат наградени при откриване на изложба „Tall Ships Regatta“ в Седмицата на морето (04-11 август). 

Използваме случая да изкажем искрени съболезнования на близките на загиналите. Екипът на Пристанище Варна прави всичко възможно да съдейства с техника и доброволци в помощ на пострадалите във варненския квартал Аспарухово.

 
<<   <   1 2 3  >   >>